Християнські Церкви Бога

[144z]

 

 

 

Висновки: Вічне царство Бога

 

(Видання 2.1 19951124-20001021)

 

У даній статті автор говорить про мету задуму порятунку. Наближення до Бога неминуче зажадає реорганізації адміністративної структури всесвіт.

 

 

 

 

 

 

 

Християнські Церкви Бога

PO Box 369, WODEN ACT 2606, AUSTRALIA

E-mail: secretary@ccg.org

 

(Всі права застережені 1995, 1999, 2000 рр. В. Кокс ã Висновки під ред. В. Коксу)

Дану статтю можна вільно копіювати і поширювати за умови збереження її цільної структури і виключення всяких змін у ній. При цьому копія повинна мати відповідний напис. Також необхідно вказати ім'я й адреса видавця. За одержання копії даної статті плата може не стягуватися. Дозволяється приводити короткі цитати в критичних статтях і оглядах у рамках закону про авторське право.

Ця стаття доступна на сторінці всесвітньої мережі інтернет:
http://www.logon.org і http://www.ccg.org

Вічне царство Бога

Ціль Царства Божого полягає в тім, щоб повернути світ і всесвіт у той стан, у якому вони перебували до заколоту сонму.

Ми перебуваємо на заключному етапі періоду тривалістю в 6,000 років панування сатани. Наступною фазою стане одна тисяча років.

Раніше ми торкалися питань заколотного сонму, докладно торкалися теми Сонму і загибелі третини усього тих, хто належить до нього. Ми говорили про те, що наступив заключний період (тривалістю в шістьох тисяч років) царювання сатани. Наступним етапом буде тисячолітнє царювання Христа, що увінчається загальним воскресінням. саме "зроблене" уряд людини звалить! але потім бог втрутиться і поставить усі на свої місця! тому що тільки пряме і насильницьке втручання самого Бога через друге пришестя Ісуса Христа, щоб вилити свій гнів на несправедливих, врятувати своїх дітей від ворогів і установити своє царство праведного і владного правління тут, на землі — тільки таке втручання заснує щире зроблене правління, світ і справедливість для усіх. Відразу ж після повернення Ісуса і нашого піднесення і воскресіння, що возз'єднає нас з ним, його знову породжені діти, возз'єднаються з Господом на славній шлюбній вечері Агнця на небесах, тим часом, як нечестиві будуть піддані Божому Гніву на землі, де вони зрештою зберуться разом на чолі з їх сатанинським, одержимим дияволом лідером в особі Антихриста, щоб почати дійсну війну проти самого Ісуса Христа і його відроджених небесних сил (Ис. 6:3).

царювання Христа є визначений Богом період, протягом якого Месія скорить земні і небесні сили, що протистоять Богу (Об’явл. 21:23) Цей період не був обраний довільно, але Господь у всевіданні Своєму сказав: "Будете царювати до кінця століття цього". Біблія говорить, що цей дивний період буде продовжуватися тисячу років, і тому він відомий вивчаючим біблійні пророцтва як міленіум - латинська назва тисячоріччя. писання просто буяють картинами цього тисячолітнього періоду, і фактично, про нього розповідається більше, ніж про перший прихід Христа. Як ні дивно, але Писання більше оповідає про друге пришестя Христа, його правлінні і царюванні на землі як її володарі, її Месії, чим про перший його прихід.

Тому що прийдешнє є кінцева мета буття земного. Це славний кінець усього! Тому Боже Слово дає нам точний опис того, як буде виглядати світ на підставі законів під час царювання Христа на землі Ви побачите, як славно і дивно буде прийдешнє в царстві Його.

Молодики і Суботи — це дні, коли ми повинні поклонятися Господові. І тому є безліч доказів. Молодики і Суботи — частина обов'язкового церемоніалу, що відправляється з тих самих пір, коли люди стали почитати Закон. Поза всяким сумнівом, цей церемоніал збережеться доти, поки буде продовжуватися тисячоріччя, однак в увагу потрібно прийняти також і те, що будуть створені нові небеса і нова земля. Так час поклоніння Богу може змінюватися, але сама ідея культового розпорядку, установленого релігійним етикетом, напевно збережеться. Якщо ж хтось скаже вам: "Дотримувати суботи і молодиків необов'язково", укажіть їм відповідне місце в книзі Ісая 66 і Захарії 14. Не підлягає ніякому сумніву, що Месія дотримати існуючого порядку богошанування.

Небесний і земний сонми зіллються воєдино. Град Небесний зійде з небес, і ми станемо храмом, зведеним у граді Божому (Об’явл. 21:2-5). Весь будинок Граду Божого є будівля духу. Це місце, де живе Бог у нас, і ми в Граді Господньому оточені ангелами, і ми рівні ім. Ми усі уподібнені каменям, з яких складається Боже місто (порівн. статті Боже місто (№ 180)). Бог у кожнім з нам, і ми усі станемо елохімами (Зах. 12:8).

Бог доручить усе суще Христу. Цілком очевидно, що це не означає, що Бог знімає підконтрольність дій Христа. Якщо ви комусь доручаєте владу, то ви не стаєте нижче за рангом, чим той, хто прийняв нові повноваження від вас — у противному випадку в цьому немає ніякого сенсу. Звідси виявляється абсурдність догмата Трійці. Павло ясно говорить, що Бог доручив усі Христу, але сам відсторонився від участі в майбутності тварного світу. Бог не поставив Христа замість себе, але лише доручив йому тварин, Їм створених (Об’явл. 21:4). Цілком очевидно, що Син підкоряється Батьку, таким чином, співвічность Христа виключена. Христос і тут буде рабом Божим. Отже, логічна неправильність догмата Трійці зовсім очевидна.

Біблійне вираження, що означає, що Бог буде усім в усьому. В Ефес. 1 ми бачили, що Бог може стати усім в усьому через Духа. Саме Святий Дух дозволяє Богу ввійти і злитися воєдино з нами. Без Святого Духа Христос не зміг би бути заодно з Богом, досягти такої сили і влади. Таким чином, Святий Дух є механізм, за допомогою якого Христос знаходить силу і владу. Христос не створив Духа Святого. Саме міць Святого Духа дає повноваження Христу, ми ж є співспадкоємцями сили Божої (Колосся. 1:16).

Бог є початок (Альфа) і Він створив Христа і елохимів, а також Сонм і все суще. Усі існує і було створено по його волі (Об’явл. 4:11). Також, Він є Омега в тім змісті, що через Святого Духа Він стане усім в усьому.

Ісус Христос ясно говорить, що під час періоду свого тисячолітнього царювання вірні Богу будуть пороблені стовпами Храму Божого, причому під храмом варто розуміти саме духовну складову людства, а не плотська його сутність. Бог у кожнім з нас, і коли ми заговоримо, те довідаються вони, що через нас говорить сила Божа. Через це будуть іноплемінники почитати нас як елохимів. Ми будемо наділені Божими повноваженнями, тому що ми говоримо так, як того хоче Бог. Коли ви говорите за Бога, ви не допускаєте помилок, тому що страшитеся стати неугодним Томові, хто призначив вам цю почесну місію. Стовпами храму будуть такі церкви як філадельфійська церква, вона найдужчий стовп Храму Господнього. Дах храму спочиває на колонах, а конструкція цілком — на фундаменті, що забезпечує стійкість і твердість усієї будівлі. Филадельфийская церква — найбільш сильний стовп у храмі Господньому, хоча і найменший. Є і менші опори, але ці — найбільш міцні, саме на них спочиває храм Божий. Саме ці церкви виконують волю Божу, граючи ведучу роль у духовному житті всіх часів і народів (Об’явл. 21:24-27). Вони царюють так само, як фіатирійці правлять народами сталевим жезлом. Вони сидять поруч Царства Небесного, заповіданого також і що выжили лаодикейцям. Філадельфійці здійснюють усю владу, оскільки вони — "несуща конструкція" храму. Ці церкви будуть установлені тут одвічно, і ніколи більш не зійдуть з Богом заповіданого місця в служінні своєму (Об’явл. 22:1-21).

Ніхто, що має світло істини, але порушує заповіді, не ввійде в місто Божий. Божий Закон лежить у підставі Його правління на землі і на небі. Якщо люди свідомо зневажають і ігнорують Його Закон на землі, вони не будуть узяті на небо, щоб і там не робити то ж саме. Коли прийде Христос, миттєвих змін у характері не відбудеться (2Пет. 3:8)..

Творення характеру повинне відбуватися протягом часу іспиту. День за вдень у небесних книгах відзначаються усі вчинки людей, і у великий Божий день, їм надолужить Бог по справах їхніх Тоді стане ясно, хто одержить благословення. “Блаженні ті, котрі дотримують заповіді Його, щоб мати їм право на древо життя і ввійти в місто воротами” (Об’явл. 22:14).

Бог улаштує усі відповідно до задуму порятунку, і ніщо не зможе устояти усупереч волі Його (Пс. 8:6-9) (див. статті День Божий та останні дні (№ 192)).

Ми усіх пройдемо виправний курс. І нас уже готують для визначеної місії. Коли ми побачимо Бога віч-на-віч, ми зрозуміємо, у чому щира суть діянь наших. Загальне представлення ми можемо одержати з книги Одкровення 22:6-15.

Ангел принесе нам звістка в останні дні перед пришестям Месії (Об’явл. 22:6).

Ісус Христос є той ангел, що приніс нам благу звістку (Об’явл. 22:16-20).

 

 

q